| επιστροφή |

01

 

Οι σύγχρονοι χώροι χειρουργικών επεμβάσεων αλλά και χώροι αναισθησίας, εντατικής και ανάνηψης απαιτούν αφ΄ ενός τις βέλτιστες παρεχόμενες λειτουργίες από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και αφ΄ετέρου το μικρότερο δυνατό λειτουργικό κόστος. Η εταιρία μας με την ολοκληρωμένη σειρά στηλών οροφής που διαθέτει, καλύπτει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις από πολύ ευέλικτες στήλες ελαφρού τύπου (ανάρτησης Monitor), μέχρι βαρέως τύπου (έως 1.000Kgr) παροχών ιατρικών αερίων, ηλεκτρολογικών και data σε πολλές παραλλαγές.

Στήλες οροφής παροχών ιατρικών αερίων, ηλεκτρολογικών και data

Χειρουργού
Aναισθησιολόγου
Eνδοσκοπήσεων
Mονάδων Εντατικής Θεραπείας

Η συνεργασία μας με τον γερμανικό οίκο κατασκευής στηλών οροφής Ondal GmbH, εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα κατασκευής, υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τους χρήστες και ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

or1

H ευρεία γκάμα στηλών οροφής μετατρέπει αίθουσες χειρουργείων, ενδοσκοπήσεων, μονάδες εντατικής θεραπείας σε άριστα οργανωμένους νοσοκομειακούς χώρους.

Πλεονεκτήματα:

Ιδανική τροφοδοσία ιατρικού εξοπλισμού με ιατρικά αέρια, ηλεκτρικές παροχές και δεδομένα λόγω εύκολης και άμεσης πρόσβασης.
Βέλτιστη τοποθέτηση χειρουργικών εργαλείων.
Μέγιστη εργονομία.
Εύκολος καθαρισμός αιθουσών επεμβάσεων.

Οι στήλες οροφής με μονό ή διπλό βραχίονα, με οριζόντια περιστροφή και δυνατότητα κατακόρυφης μετακίνησης,  τροφοδοτούν, αναρτούν και μετακινούν ιατρικά μηχανήματα με βάρος έως 1000Kgr όπως αναισθησιολογικά μηχανήματα, ενδοσκοπικούς πύργους, διαθερμίες, αναπνευστήρες, βραχίονες monitor, αντλίες κ.λ.π.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας η ασφάλεια των ασθενών είναι το μέγιστο ζητούμενο. Με την εγκατάσταση ζεύγους στηλών οροφής επιτυγχάνεται ιδανική οργάνωση γύρω από τις κλίνες των ασθενών και μέγιστη εργονομία διευκολύνοντας την εργασία του νοσηλευτικού προσωπικού. Ο ιατρικός εξοπλισμός τοποθετείται πάντα στην ιδανική θέση χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος τυχαίας αποσύνδεσης των  αναρτημένων μηχανημάτων από τις παροχές τους. Καλώδια και σωλήνες δεν είναι πλέον πεσμένα στο δάπεδο.

Εναλλακτική επιλογή: Κρεμαστή κονσόλα με τρόλεϊ ανάρτησης μηχανημάτων.Στήλες ανάρτησης monitor

r1       r2


Οι βραχίονες ανάρτησης monitor παρέχουν άριστη μετάδοση εικόνας εξασφαλίζοντας την μέγιστη παροχή ιατρικών απεικονίσεων στο χειρουργικό πεδίο.

Έχουν δυνατότητα ανάρτησης flat screen monitor από 19’’ έως  30’’.
Διατίθενται  μονοί και διπλοί προσαρμογείς VESA, με ή χωρίς αποσπώμενη αποστειρούμενη χειρολαβή.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους  επιτρέπει την εύκολη μετακίνησή τους στον οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα και την ασφαλή ακινητοποίηση των monitor σε οποιαδήποτε θέση.

Οι βραχίονες είναι κατασκευασμένοι για να επιτρέπουν την διέλευση όλων των τύπων καλωδίων για την τροφοδοσία και μετάδοση σήματος στις οθόνες.
Είναι κατάλληλοι για επίτοιχη τοποθέτηση ή ανάρτηση από την οροφή.Σκιαλυτικές λυχνίες

Surgiris 1

Οι σκιαλυτικές λυχνίες του Γαλλικού οίκου Surgiris ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία φωτισμού χειρουργικού πεδίου με μια πρωτοποριακή σχεδίαση.
Χαρακτηριστικά:


• Υψηλής ποιότητας φωτισμός με μονοχρωματικά LED έως 160.000 Lux
• Ελάχιστη εκπομπή θερμότητας
• Σχεδίαση που επιτρέπει άριστη συνεργασία με τα συστήματα κάθετης ροής αέρα
• Ο σχεδιασμός τους προσφέρει μεγάλη εργονομία, εξοικονόμηση χώρου, προσαρμογή  σε πολύ χαμηλά χειρουργεία.
• Μεγάλη διάρκεια ζωής, ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
• Ενσωμάτωση κάμερας HD

 
10

20

40

50

t5

t4

t6

t2

t1

z1

z2

z3


x3st 1

x3 x2

x1pl clinic12b anvers 0