| επιστροφή |


ist1

ist1

ist3

ist1

ist1

ist1
 
 

Η Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική και Κατασκευαστική Εταιρία ELEKTRA HELLAS ΑΕ ιδρύθηκε την δεκαετία του '60 από τον Γεώργιο Στραπατσάκη, Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, απόφοιτο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1954), μετά από μία μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο των Ηλεκτρομηχανολογικών κατασκευών. Από το έτος 1996 η εταιρία έχει την έδρα της στην Παιανία, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 3.000 τ.μ.

Απασχολεί 40 πεπειραμένους τεχνικούς, μεταξύ των οποίων μία ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών που παρέχουν πλήρη τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας και επιλύοντας κάθε τεχνική απαίτηση και ανάγκη των πελατών της. Η εταιρία σχεδιάζει, παράγει, εγκαθιστά και εμπορεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

Eνδοδαπέδιο Σύστημα Διανομής ρεύματος και τηλεφωνικών.
Νοσοκομειακό υλικό όπως μονάδες άνωθεν κλίνης ασθενών, κονσόλες εντατικής θεραπείας, στήλες οροφής και σκιαλυτικές λυχνίες χειρουργείων, συστήματα κλήσης νοσηλευτών, συστήματα ενδοεπικοινωνίας κλπ.

Η εταιρία ELEKTRA HELLAS ΑΕ έχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και ισχυρή παρουσία στο εξωτερικό βασισμένη σε μακροχρόνιες συνεργασίες, τόσο για την ελκυστικότητα των προϊόντων και την δημιουργικότητα του προσωπικού της, όσο και για το υψηλό επίπεδο ποιότητας που παρέχει. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας EN ISO 9001:2008 και ΕΝ ISO 13485:2003, καθώς και πιστοποιητικό συστήματος διασφάλισης ποιότητας ΕΚ, σύμφωνα με το παράρτημα ΙΙ της οδηγίας 93/42/ΕΟΚ για ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Τα προϊόντα που αφορούν ιατροτεχνολογικά προϊόντα (κλάση ΙΙb), συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του παραρτήματος ΙΙ της οδηγίας 93/42/ΕΟΚ και φέρουν τη σήμανση CE0653.

 

Download Pdf Πιστοποιητικά

CE
ISO 9001
ISO 13485
Y.A.1348

 

company0
Που θα μας βρείτε


mpara